tisdag 3 november 2009

En liten tjuvtitt


Till att börja med vill jag lugna er alla med att berätta att den röda tråden är funnen! Om någon undrade. Här kommer en liten, liten tjuvtitt. Om det är kjolen eller blusen säger jag inte. Ni får hålla er till tåls…


I går kväll sydde jag färdigt kjolen och blusen till Bollywood-dräkten. Råkade dock ut för ett litet missöde. Hade äntligen sytt fast blixtlåset i överdelen och kände mig så stolt över det. Tills det var dags att prova underverket. Då kom jag till en smärtsam insikt att jag kanske skulle ha använt ett delbart blixtlås. Eftersom inte är ett stretchtyg blev det en aningens problematiskt. Jag lyckades komma i den(!?) men när jag skulle ta mig ur den tog det tvärstopp. Då kom jag till en andra insikt; jag var ensam hemma! Efter en desperat kamp för att försöka komma ur eländet fanns det bara en sak att göra. Leta reda på närmaste sax och klippa ut mig själv. Men lugn, det var bara blixtlåset. Så resten av kvällen fick jag sätta mig och sprätta upp blixtlåset och idag har jag besökt tygaffären och beställt ett nytt DELBART blixtlås. Vad blir då dagens läxa. Prova ALDRIG kläder ensam!


Nu är det dags för PALJETTERNA!!! Just nu är arbetsbordet en enda stor discokula och det bara blixtrar i ögonen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du är för rolig! Lycka till med "glitterifieringen"! Kram/ Jennie B

Heléne sa...

Vad du pysslar! Det lilla jag kan se ser ju fantastiskt ut. Själv har jag insett mina begränsningar och försöker inte längre:-) Ska bli så spännande att se resultatet sedan. Kram, Heléne.

Anki sa...

Kul att läsa hur det går för dig med kläningen! Hi, hi kan se dig framför mig men förstår att det inte var så kul just då. Kram!