söndag 15 november 2009

En ny liten tjuvtitt...


Bollywood-dräkten är klar!!!


Just nu känns det lite som om jag sprungit ett två dagars maratonlopp. Hade lovat mig själv att den skulle bli klar i helgen. Så jag har sytt fast paljetter och pärlor till förbannelse under dagen och gårdagen. Besökte Tygcenter i torsdags för att köpa mitt nya blixtlås. Och ja, kan lugna er alla med att det är d-e-l-b-a-r-t blixtlås. Har provat det flera gånger. Nu hänger mästerverket på en krok på min sovrumsdörr så jag kan njuta av den det sista jag gör innan jag går på date med John Blund och det första jag gör när jag slår upp ögonen på morgonen.

Under de kommande två veckorna ska jag öva lite mer på bollywood-koreografin så den sitter också annars blir det lite snopet efter allt jobb =(. Fast å andra sidan så har jag ju en snygg dräkt.

Men i kväll ska jag återvända till arbetsbordet. Det ska på lite paljetter och pärlor på klänningen jag ska ha på mig till den käppdansen och min nybörjargrupp. Det blir en liten läcker skapelse i rött. Det kan som sagt aldrig bli för mycket glitter…

1 kommentar:

Anki sa...

... och aldrig för mycket rött! Jag är svag för röda magdansklänningar. Ser fram emot att få se dig dansa i den!