fredag 2 oktober 2009

Kan det bli för mycket paljetter?

Vi har kommit bra bit in på hösten och det känns som att vintern är på väg. Min nybörjarkurs i Brunflo rullar på och måndagskvällarna är så roliga, det är så mycket skratt och smittande entusiasm så jag känner mig nästan hög när jag kommer hem. Dessutom har två nya deltagare börjat, vilket känns fantastiskt roligt.

I tisdags körde jag min prova-på-kurs i Myrviken. Var lite nervös om det skulle dyka upp några deltagare. Det kom fyra stycken, några färre än vad jag hoppats på men de som kom var desto mer entusiastiska. Så det kändes riktigt roligt. Har även fått telefonsamtal från ytterligare en intresserad så det finns fortfarande en chans att jag kan dra i gång en kurs den 6 oktober. Så det är bara att hålla tummarna.

Förutom att träna in koreografier är jag i startgroparna att sy en ny dansdräkt. Kläderna är ju nästan lika roliga som dansen. En snygg outfit är A och O, och kan göra så mycket under ett uppträdande. Har en vid kjol sedan tidigare som inte har passat till något men har ett snyggt velourtyg som blivit över efter att ha sytt en annan dräkt som skulle bli perfekt som en överdel till kjolen. Sedan är det de där med paljetter… Hur vet man när det är tillräckligt?

Men nu ser jag fram emot helgen. Imorgon drar jag på mig gummistövlarna och beger mig ut på potatislandet. Inte så glamouröst. Kanske jag ska klistra på några paljetter på stövlarna?

1 kommentar:

Heléne sa...

Det blir aldrig tillräckligt med paljetter:-)