lördag 22 november 2008

Mat & Myskväll 2008

Efter förra årets uppskattade Mat & myskväll bestämde vi oss för att försöka upprepa succén. Och det gjorde vi med råge.
Vi samlade ihop oss i Ankis lägenhet i Torvalla en kall lördagskväll i början av november. Allt som allt blev i 15 gäster, stämningen var på topp och vi lyckades alla klämma in oss i köket, uttrycket ”där det finns hjärterum finns det stjärterum” kunde inte ha passat in bättre! Vi njöt av en dignande buffé med fantastiska maträtter där vi alla bidragit med något. Det fanns vinbladsdolmar, olika spännande kycklingrätter, bulgursallad, vegetarisk gryta, hummus, tapenad m.m. m.m.
För att låta det sjunka undan och bereda plats åt desserten blev det orientaliskt disco så svetten rann. Därefter var det dags att få smaka på Karins underbart goda apelsindessert med dadlar och glass samt annat smått och gott!
Mätta och belåtna avrundade vi kvällen framför TV:n med att titta på filmklipp på olika berömda dansöser.
Återigen har vi gjort det tjejer! Vi i Al Farah kan det här med att ordna lyckade fester. Så för er som missade den här höjdarkvällen kan jag bara be hålla ögonen och öronen öppna för nästa fest framöver i vinter. Ni vill bara inte missa det…
Inga kommentarer: