onsdag 9 augusti 2017

Pyttedans och popbaladi

I höst erbjuder vi två kurser, egyptisk dans för de allra minsta och för ungdomar/ vuxna, både för nybörjare och på fortsättningsnivå. För dig som aldrig har dansat arabisk dans och vill prova på har du möjlighet att göra det vecka 35-36 på Dancehall!

Pyttedans 2-5 år
Dansglädje! Foto: ifokus.se
Barnen får lära sig grundläggande egyptiska dansrörelser på ett lekfullt sätt. Och att dansa för andra i vackra danskläder ger en härlig känsla av att vara fin och ger dansglädje. Medföljande förälder är välkommen att delta. Heléne Svedberg, en mycket duktig och erfaren danslärare håller i pyttedansen. Tid: Dansstart veck 37! Onsdagar kl. 17.00-17.45 Plats: Föräldrakooperativet Tummelisa, Odensängsvägen 5 Östersund Kostnad: 300 kr, medlemskap i dansföreningen Al Farah ingår Anmälan: alfarah.dans@gmail.com (Uppge barnet och förälderns namn, adress, telefonnummer och personnummer. Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.) Egyptisk popbaladi, ungdom/ vuxna Dansen riktar sig till både nybörjare och på fortsättningsnivå. Du får lära dig egyptiska dansrörelser och rytmer inom dansstilen popbaladi till en härligt medryckande arabisk låt. Baladi betyder "från landet" och är en egyptisk dansstil som är grunden för det vi kallar magdans. Koreografin är glad och energifylld med många rörelser som utmanar både nybörjare och dig som har dansat i flera år.
Tid: Dansstart vecka 35! Torsdagar kl. 18.00-19.00 (Tiden är än så länge preliminär), 12 ggr Plats: Dancehall, Körfältet i Östersund Kostnad: 1000 kr, medlemskap i dansföreningen Al Farah ingår. 900 kr för medlemmar. Familjerabatt 100 kr/ person Anmälan: alfarah.dans@gmail.com, Anki 0730-53 5403 (Uppge namn, adress, telefonnummer och personnummer. Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.)

Anmälan och betalning I samband med anmälan får du mer kurs- och betalningsinformation. Kursavgiften för pyttedansen ska vara inbetald i samband med kursstart. När det gäller kursavgiften för popbaladi-kursen ska den senast vara inbetald vecka 37 beroende på de första två prova på-lektionerna för de som inte har dansat tidigare. När kursavgiften är inbetald har du/ ditt barn en plats på kursen och den är bindande. Om du pga sjukdom inte kan delta i hela kursen betalas kursavgiften tillbaka för den tid som är specificerat på läkarintyget med avdrag på 200 kr i administrationsavgift. Varmt välkommen att dansa med oss i höst! Anki och Heléne


Inga kommentarer: