lördag 13 augusti 2016

Orientalisk dans - för alla!

Nytt år, ny danskurs! Kom och dansa till härliga arabiska rytmer och lär dig vackra rörelser.
Dansen har sitt ursprung i Egypten och Mellanöstern och dansas idag över hela världen. Den egyptiska dansstilen är mjuk och kvinnlig och passar alla åldrar och former, nybörjare och du som har dansat i flera år.

Under våren får du lära dig en oriental med slöja, teknik och koreografi. Här nedan ser du två filmklipp, exempel på hur man kan dansa med slöja och rörelser som passar i en oriental.
Prova på gratis de först två lektionerna!

Kursstart vecka 4
Torsdagar, 12 lektioner

Kl. 18.00-19.00

Dancehall på Körfältet (Gröna salen), Östersund

Kursavgift
1000 kr ungdom fr. 13 år och vuxna
800 kr barn upp till 12 år
Kursavgiften ska vara inbetald i slutet av vecka 5. Medlemskap i vår orientaliska dansförening Al Farah ingår.Anmälan och betalning
Anmäl dig till danslärare Anki Gustavsson via e-post eller sms. Uppge adress, mobilnummer. och e-postadress. I samband med anmälan får mer kurs- och betalningsinformation. Kursavgiften ska vara dansläraren tillhanda tredje veckan från start, dvs vecka 6.

När kursavgiften är inbetald räknas anmälan som bindande. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning. Får du förhinder att fortsätta kursen kan en del av avgiften bli innestående till nästkommande termin, i överenskommelse med dansläraren. Om du avbryter en kurs pga varaktig sjukdom återbetalar dansläraren kursavgiften för den tid som är specificerat i läkarintyget med avdrag på 200 kr i administrationsavgift.Anmälan till danslärare

Anki Gustavsson 
Mobilnr: 0730-53 54 03
Epost: ankirene@gmail.com
Inga kommentarer: